Beoordelingen van Eten van Sidney Hilversum

Recente recensies

5.0
Frank
14 oktober 2021

Fijn dat Sidney ook nog z'n bezorg/afhaal mogelijkheid aanhoudt. Saté was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Adriaansen
20 augustus 2021

Zowel de spareribs als de bezorging waren weer geweldig.

Ralph
20 augustus 2021
Bas
8 augustus 2021

Wederom heerlijke maaltijd van Sidney! Tiramisu als afsluiter is altijd aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
29 juli 2021

Alles op de kaart van Sidney is goed.

Rhena de Winter
27 juli 2021

De lekkerste spareribs ooit! En alles is met veel liefde bereidt dat proef je!

M vd Broek
25 juli 2021

Heerlijk malse spareribs en ruime portie. En de bezorging was heel snel. Wij gaan hier vaker bestellen 👍

Eveline
11 juli 2021

Bestelling was op tijd klaar, goed op temperatuur en zoals gewoonlijk weer onwijs lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie L
11 juli 2021

Trouwe klant. Altijd goed eten. Vandaag hadden wij een fout gemaakt met de bestelling en dat hebben ze perfect opgelost. Alsnog bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LJ
11 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten. Alles (salade en roti) zeer smaakvol en vers bereid. Snel en keurig bezorgd. Absolute aanrader!

Jen
10 juli 2021

Erg lekker!

Ralph
10 juli 2021

zoals altijd *****

Willem
10 juli 2021

Super heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd. Sidney is een absolute aanrader!

Marloes
7 juli 2021

Het eten was weer heerlijk!

Marja
3 juli 2021

Heerlijk eten stipt op de afgesproken tijd bezorgd.

Olivier
2 juli 2021

Lekkere roti

Lydia Arwert
27 juni 2021

Fantastisch! Niet te vergelijken met andere thuisbezorg. Hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriaansen
27 juni 2021

De spareribs waren weer geweldig en de bezorging weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cornel
27 juni 2021

Altijd lekker, ook nu weer!

Marloes
26 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Lourens
26 juni 2021

Goede kwaliteit eten, goed verpakt en perfecte temperatuur.

Janny Adriaansen
20 juni 2021

Het Indisch bordje was weer lekker en de bezorging prima. Compliment voor de uitstekende communicatie om even te bellen of de levering 10 minuten eerder kon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derk Kappelle
20 juni 2021

Bezorging super snel! Ik vind de stukjes babi ketjap veel te taai. De rest was zalig

Willem
18 juni 2021

Het was (zoals alle eerdere keren) weer helemaal top! Bedankt!

Hein
12 juni 2021

Sidney heeft heerlijke makkelijke maaltijden met kwaliteitsingredienten. En lekker snel bezorgd

Kirsten Flint
8 juni 2021

Altijd goed! Snelle en vriendelijke service!

Daniël
7 juni 2021

Niks te klagen. Spareribs waren lekker mals, sausjes deden het ook goed.

Willem
7 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Rijkelijk gevulde salades. Pasta met Truffel super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
5 juni 2021

De prijs vind ik wat aan hoge kant. Oa 3 stokjes saté en patat voor ruim € 14,00. Bij de Spareribs, bijna € 19,00 geen patat erbij, maar een klein bakje aardappelsalade. De smaak was prima. Het Vega gerecht was prima.

Katja
4 juni 2021
Erica
4 juni 2021

Wat een verrassing! Echt geweldige spareribs! Absoluut voor herhaling vatbaar en supersnelle bezorging!

Adriaansen
30 mei 2021

Het eten was prima. Het zou iets warmer kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
29 mei 2021
Van der pas
28 mei 2021

Was warm en snel en daar naast erg lekker

Pim
28 mei 2021

Lekkere burger met veel frietjes! Snelle en vriendelijke bezorging, zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
26 mei 2021

Heerlijk hegeten. Frietjes waren nog prima! En zo mooi op tijd. Tot snel!

Jeroen Hondeman
22 mei 2021

Was wederom heerlijke saté! De salade was ook top. Thanks

Anne
19 mei 2021

Heerlijk!

Daniel
11 mei 2021
Arjan
10 mei 2021

Mooi op tijd alleen waren de sparerib erg zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 mei 2021

meerdere keren gehaald of laten bezorgen. Verschillende gerechten van de kaart geprobeerd en allen smaken heerlijk. Aanrader!

Carin Sievers
6 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten vooral de truffel pasta was voortreffelijk 👌

Boris
6 mei 2021
Jacqueline
5 mei 2021

Heelijk! En snelle bezorging!

JAB
3 mei 2021

Salade met geitenkaas was heerlijk. Saté van kippendiij ook. Frites viel tegen: veel kleine, maar vooral ook harde stukjes. Jammer! Bezorging was uitstekend: exact op tijd, terwijl we pas 45 minuten tevoren hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Docters
3 mei 2021
Luuc
3 mei 2021

Wederom top! Heerlijk bordje Indisch. Snel bezorgd, warm en lekker pittig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab
2 mei 2021
Josephine
2 mei 2021

Heerlijk eten en zeer royale porties! Indische bordje pittig, smakelijk en overdadig, Angus burger mooi medium gebakken tussen een goed broodje en lekkere friet met truffelmayonaise. Ook de bezorging is vlekkeloos: op tijd en de gerechten zijn warm!

Tim
1 mei 2021

Zoals altijd super goed. Beste burger en beste spareribs die je kan vinden.

Charlotte
30 april 2021

Stipt op tijd en wederom heerlijk. Het Bordje Indisch rijk gevuld en smakelijk gekruid. De sate van Sidney zijn echt de beste! In de Coronatijd al bij vele restaurants besteld, maar wij bestellen het liefst bij Sidney, alles is even lekker.

Robert
30 april 2021

Het is altijd lekker eten van Sidney. Of je nou de Roti of de burger neemt. De spare ribs of iets anders...

Ron
29 april 2021
Bianca
29 april 2021
Marlies
27 april 2021

Spareribs met frites. Heerlijk! En heel snel!

Ralph
22 april 2021
A. Jager
22 april 2021

Geweldig lekker, grote portie.

Janny Adriaansen
18 april 2021

De spareribs waren weer geweldig en de bezorging perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chineke
18 april 2021

Bezorging was Okay, eten voldoet niet aan mijn vegetarische normen. We hebben er samen van gegeten en hadden best wat minder kunnen bestellen.

Monique
17 april 2021

De smaak is heel goed. Helaas was het eten lauw bij levering.

Brigitte
17 april 2021

Heerlijk eten, grote porties. Superlekker en een echte aanrader!

William
16 april 2021

Bezorging zeer snel. Eten was goed, maar kun je aub het menu eens aanpassen? Sinds het begin van de corona crisis blijft het menu hetzelfde en dit kennen we nu wel...

Jan-Willem
10 april 2021

Bordje indisch; compleet, erg goed gekruid, authentieke smaak. Aanrader!

Arnoud
10 april 2021

Top kwaliteit eten. Roti is zeker een van de favorieten. Zeer smaakvol.

Anne
9 april 2021

Heerlijk gegeten! En kwam precies op de afgesproken tijd.

Frank
7 april 2021

Ik heb weer genoten van het bordje Indisch. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Lucas
7 april 2021

Heerlijk gegeten! Alles (burger, sateh, burger en Caesar) erg smaakvol , warm compleet en goed bereid. Maar ja, dat Sydney een goede chef is wisten we natuurlijk al. Absoluut een aanrader. Oh ja en de bezorger melde ons bij levering keurig dat de caesar, zoals verzocht, zonder ansjovis was!!

Dave D
7 april 2021

Wow zo snel bezorgd en dan prima temperatuur en heerlijk qua smaak! Jullie blijven top!

Barbara
6 april 2021

Top, zoals altijd!!

Esther
2 april 2021

Eten was top. Heerlijk gesmuld en heel snel bezorgd en goed warm

Amin
1 april 2021

Super snel en overheerlijk. Keer op keer top bordje Indisch.

Lesley
28 maart 2021

Heerlijke burgers, snel bezorgd

Danielle
27 maart 2021

Leuke gevarieerde kaart, voor elk wat wils. Wij hebben afgehaald, perfect verzorgd en lekker gegeten !

Gerard van der pas
26 maart 2021

Was weer super, en oprijd en heerlijk van smaak 👍

Ravesloot
24 maart 2021

Heerlijk eten, op het afgesproken tijdstip bezorgd. Fijne kaart, veel te kiezen! Volgende keer weer.

Pieter
24 maart 2021

Eten was top. Spareribs lekker mals. Friet erbij heerlijk. Ook de rami en de spiesjes werden gewaardeerd.

MP
22 maart 2021

Heerlijk vegetarisch gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winnie
21 maart 2021

De spareribs waren zoals gewoonlijk weer supermals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emile S
21 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Dit keer de ossenhaaspuntjes en het bordje Indisch. (laat dat 'je' maar weg. Het is een flink bord)

Van der pas
18 maart 2021

Snel bezorging, super eten en ook niet te zuinig met gerechten

Lisanne
15 maart 2021

Heel lekker & stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
15 maart 2021

Heerlijk eten! Binnen de tijd bezorgd, goed warm en fantastisch van smaak. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Lagerweij
14 maart 2021
Ralph
13 maart 2021
Janny Adriaansen
12 maart 2021

Was WEER een geweldige ervaring.

Mike
11 maart 2021

The food is exalent and the service is very good!

Fleur
8 maart 2021

Burger, spare ribs en frites: altijd van super goede kwaliteit! The best in town wat ons betreft. Bezorger was er binnen 45 min en met de scooter dus eten was nog lekker warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée
7 maart 2021

De roti is gewoon perfect!

Niels
7 maart 2021

Geweldige ribs!

Dijkstra
6 maart 2021

Super snelle bezorging. Binnen 30 min! Eten was goed warm. Fijne porties!

Gert
6 maart 2021

Hoewel 1,5 uur vooraf besteld, toch 30 minuten later geleverd dan beloofd. De gerechten waren niet van hoge kwaliteit. Ceasar Salade met weinig meer dan sla en Roti met matig bereide ingrediënten.

Claire
6 maart 2021

Heerlijk gegeten! Had warmer gemogen, maar ja ik moest er ook mee naar de Hilversumse Meent. Erg lekker was het en weer voor herhaling vatbaar! Eten was heel stipt op tijd klaar!

Jeroen PT
6 maart 2021

Heerlijk, as always. Best ribs in town? Ik ben overtuigd.

Carin Sievers
5 maart 2021

Indisch en pasta truffel was top echt heerlijk!!

Simone van Beek
27 februari 2021

Goede royale porties, heerlijk gegeten

Janny Adriaansen
25 februari 2021

Heerlijk malse spareribs en perfecte bezorging.

Wouter Kroon
25 februari 2021

Eten is hier eigenlijk altijd erg lekker. Nu hadden we de roti weer eens en de oosterse salade. Heerlijk!

Anoniem
24 februari 2021

Zeer ruime portie roti kip met authentieke smaak en lekkere Surinaamse sambal. Spareribs vergezeld met een verrassend frisse koolsalade met kummel en een heerlijke aardappelsalade. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Jamie
22 februari 2021

Netjes op tijd ons eten bezorgd gekregen. Temperatuur was goed. Meer dan voldoende! En het belangrijkste, super smakelijk. Er ontbrak ons eigenlijk aan niets en wij waren zeer tevreden! Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
22 februari 2021

Verrukkelijke spare ribs, heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
22 februari 2021

Bezorging op tijd. Heerlijke salades en heerlijke hoofdgerechten! En het toetje Tiramisu maakte het helemaal af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon Bouwhuis
21 februari 2021

Zoals altijd geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivia
21 februari 2021

De truffel pasta was extreem vet en de thaise kip lag er 1 cm olie boven op het gerecht! De geitenkaassalde was geqoon goed en erg lekker.

Pat Weening
20 februari 2021

Het was weer lekker! En lekker op tijd. We hebben heerlijk gegeten. Volgende keer graag weer!

Esther
20 februari 2021

Het was heerlijk, thuis uit eten! Thx team Sydney

Emilie
19 februari 2021

Heel lekker eten en was super snel bezorgd.

Judith
19 februari 2021

We hebben weer genoten van heerlijk eten en prima service!

Sanne
19 februari 2021
Joost
18 februari 2021

Prima gegaarde en smaakvolle spareribs, goed verzorgd.

Sofie
18 februari 2021
Koen
18 februari 2021

Heerlijk gegeten! Lekkerste spareribs van Hilversum.

Olivia
18 februari 2021
Ralph
17 februari 2021
Paolo
15 februari 2021

Excellent food as always! Delivery on time.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
14 februari 2021

Genoten van de heerlijke spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
13 februari 2021

Bijna een uur te laat. Dat is echt teveel van het goede.

Kim
13 februari 2021

Alsof je terug in Azië bent 👌🏻.

Marloes
12 februari 2021

Het was weer heerlijk. Lekker eten en exact op het gevraagde tijdstip geleverd. Top!

Jur brouwer
7 februari 2021

Wij hebben bestelling gehaald. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Alles keurig op tijd klaar. Niets dan lof. Zeker voor herhaling vatbaar.

jacqueline
7 februari 2021

Erg lekker! En goede bezorgdienst en snel!

Mo
4 februari 2021

Alles prima, maar lauw

Tevredenklant
4 februari 2021

Heerlijk eten en snelste bezorging ooit: binnen 8 minuten.

Ronald Pieters
3 februari 2021

Inmiddels een keer of 5 wat besteld bij Sidney. Alle gerechten waren verrassend lekker. Echt een aanrader!

Manon
3 februari 2021

Zoals altijd weer toppie 👍

Ralph
3 februari 2021

Nu de spiesjes van geroosterde kippendij en natuurlijk de vanille cheesecake. Weer verrukkelijk!

Lukas
1 februari 2021

Couscous en Ossehaaspuntjes echt overheerlijk 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Land
31 januari 2021

Heerlijke spare ribs, heel mals. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jacqueline
31 januari 2021
Anne
31 januari 2021

Vooral de roti en bordje Indisch zijn erg goed

Peter
31 januari 2021
Willem van Heerdt
30 januari 2021

Ongekende kwaliteit en werkelijk alle gerechten zijn lekker en voldoende. Bijna jammer als corona weer voorbij is en afhalen niet meer kan. ;-)

Liselot
29 januari 2021

Oeh was super lekker!!! Spareribs vallen echt van het bot en porties zijn top. De truffelpasta was ook niet meer normaal lekker!

Emile S
29 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten. De spareribs waren heerlijk mals en goed op smaak, ik heb de sauzen niet nodig gehad. En met drie stukken ook een flinke portie. Ook aan de verfijnde smaak van de bijgerechten proefde je dat het zelfgemaakt was. De Black Angus burger was ook fantastisch. De warme delen (burger, kaas, pancetta) en het broodje, sla, en saus waren apart verpakt. Hier is over nagedacht, zo blijft het broodje knapperig en de sla fris tijdens de bezorging. Eigenlijk zou iedereen dat zo moeten doen. De friet ook lekker knapperig, en van topkwaliteit. Tot slot was de Tiramisu ook verrukkelijk. Je proeft echt dat het een eigen recept is met de amoretini koekjes en de koffiemousse die gebruikt zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de rest van de kaart. Hier werken duidelijk mensen met passie!

Michael
29 januari 2021
Gerdien
29 januari 2021

Heerlijk gegeten: Angus burger en Roti. Grote portie!

Stephanie
28 januari 2021

Bezorging was netjes op tijd! De carpaccio was nog een beetje bevroren in het midden, nog steeds wel erg lekker. De truffelpasta had ik iets meer van verwacht, niet veel smaak en heel klein bakje parmezaanse kaas met rucola erbij. Brood met alioili was erg lekker!

Lars
24 januari 2021
Rob Spijkers
24 januari 2021

Goede prijs/kwaliteit verhouding van roti. Bordje nasi had beter gekund, veel zenen in rendang. Maar dat zal een ongelukkig toeval zijn, want ik eet graag in Sydney's restaurant en ben daar lovend over.

Mullin
22 januari 2021

Helaas was het eten een half uur te laat en kregen we in eerste instantie de verkeerde bestelling. Daardoor waarschijnlijk ook de rede dat de hamburger koud was.

Carin Sievers
22 januari 2021

Bezorging was mooi op tijd! Spareribs waren weer voortreffelijk heerlijk gegeten.

Mokveld
22 januari 2021

Zoals we gewend zijn. !!!!!! TIP TOP. ! ! ! ! Mijn vader zou hebben gezegd: Ga zo voort en ge zult spinazie eten., Dus een dikke pluim.

Merel
21 januari 2021

Snel maar zeer teleurstellend: te zoute spareribs, aardappelsalade was slechts een klein sausbakje, zogenaamde cheesecake leek meer op een sunday. En ivm allergie gevraagd mango apart te houden maar zat er gewoon overheen. En patat was erg zompig. Zonde van m'n 32 euro.

Marie-Louise
20 januari 2021

Oh die spareribs. Goddelijk.

Lukas
18 januari 2021

Prima, hele weekend van Sidney gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
18 januari 2021

Prima eten. Meer dan genoeg. Goed verpakt. Kijk uit naar eindelijk weer een bezoek aan het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hiogendoorn
18 januari 2021

Wij bestellen elke week op vrijdagavond. Het maakt niet uit welk gerecht, ALLES is goed.Zorg dat je met afhalen op tijd bent want het staat ALTIJD warm klaar om het afgesproken tijdstip. Of het nu een burger, een Indische maaltijd, spre ribs of een stoofpotje is; alles heeft mega veel smaak. En ook geen miezerige porties. Altijd veel vlees en groenten en heerlijke originele side-dishes. Zoals de koolsalade of aardappelsalade. Iedere week kiezen we toch weer voor dit restaurant!

Joost Meijs
17 januari 2021

Heerlijk was het. En met zorg gemaakt.

Harald
17 januari 2021

Gisteren heerlijk gegeten, super spareribs, goede bijgerechtjes en top patat. Ondanks het weer was het op tijd en nog heerlijk warm. Zeker een aanrader !!

Dorien Gerritsen
17 januari 2021

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Amin
14 januari 2021

Heerlijk bordje Indisch, op tijd bezorgd en super prijs/kwaliteitverhouding.

Sebastiaan
13 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Marjolijn Oonk
11 januari 2021

Heerlijk! Ook het koolslaatje en de ravigotesaus hebben kwaliteit. Spareribs: altijd te grote portie voor mij, maar die eten we dus vandaag verder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
9 januari 2021

Spareribs en roti, Damn, dat was lekker! Grote portie voor schappelijke prijs, snel weer bestellen.

Romeu
9 januari 2021

AMAZING as always. Great spare ribs and hamburger and REAL fries. (ok, maybe a tiny little less salt on the hamburger bacon next time) :D recommended!

Kroon
8 januari 2021
Sanne Kroon
8 januari 2021

We vinden vooral de Surinaamse Roti heerlijk! De prijs/kwaliteit is top en de bezorging altijd op tijd.

Marc
8 januari 2021

De spareribs zijn fantastisch lekker. Bezorging was snel.

Esther
8 januari 2021

Een hele aardige bezorger en top eten

Groen
7 januari 2021

Voortreffelijke carpaccio's en een heerlijke salade. Ruime porties. Ook het Indische bordje was geslaagd. Een goede vervanger voor restaurant bezoek, al is dat natuurlijk gezelliger.

Esther
6 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

Hank
6 januari 2021

Spareribs en bordje Indonesisch waren heerlijk

Van den Berg
4 januari 2021

Prima burger en lekker door gebakken frites. Jammer dat bezorging een half uur te laat was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan de Reus
3 januari 2020

Nou ja,…drie en half uur na de bezorging al een mailtje met een verzoek voor een beoordeling. Is men zelf niet overtuigd van de kwaliteit van de producten? Deze trend ervaar ik als vervelend. Toch zal ik voldoen aan het verzoek. Besteld had ik : Oosterse salade & Bordje Indisch. Bordje Indisch was zeer smakelijk,de vis was opvallend lekker,saté ook,jammer dat alles maar lauw/warm was. Oosterse salade viel tegen,de verwachting was “krokante kip Teriyake" op de salade. Het bleek enkele stukjes smakeloze ijskoude kip door de salade geroerd te zijn. Voor een gerenomeerd restaurant met een tijdelijke “Corona” afhaal/bezorg service leg ik de lat iets hoger. Ik had dus wel iets meer verwacht. Afhandeling van bestelling en bezorging waren zeer correct. Arjan de Reus. Hilversum.

Ralph
3 januari 2020
Christian
2 januari 2020

Hadden Bordje Indisch en Oosterse Salade besteld. Het werd op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk! Aanrader!

Familie Innemee
2 januari 2020

Wederom heerlijk gegeten van Sidney! Ruime porties. Bezorging op tijd en netjes. Prijs/kwaliteit-verhouding goed.

Jacqueline
2 januari 2020

Echt lekker!

Kim Lankreijer
1 januari 2020

Perfect, wederom heerlijk gegeten!

Lili
31 december 2020

Lekkere roti, ruime porties. Heel lekker toetje!

Pieter
30 december 2020

Smaakte goed, maar wel een paar tips: - pas de prijs vd Tiramisu aan. 4,95 voor een klein bekertje is echt te hoog; - Couscous gerecht was vooral dat. Iets meer groente svp. Voor ons gevoel was dit gerecht goedkoper dan de roti, maar de couscous was juist duurder. Bezorging was keurig op tijd, top.

Marloes
30 december 2020

Het eten was weer heerlijk en de bezorging snel. Echt een aanrader!

Lesley
23 december 2020

Dit keer heerlijk oosters; bordje Indisch en Thaise Curry. Alles duidelijk vers en goed van smaak. Konden t niet op. En net zoals de vorige keer erg snel bezorgd! Altijd fijn!

Sandra
23 december 2020

Eten is top! Vers, warm en zeer smakelijk. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging was wat laat maar daar werd keurig over gebeld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ronald
22 december 2020

Top! Maar dat is vrij logisch!

Piet Hagen
21 december 2020

Het eten was prima maar de bij geleverde friet (niet besteld)was vreselijk kleine harde stukjes slecht geschild geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
20 december 2020

Lekkere roti, malse kip! Frietjes zijn heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sammy
20 december 2020

Heerlijke spareribs (ietsje te zout), lekkere sausjes, porties ruim voldoende en vriendelijke bezorger. Alles is netjes verpakt en kraakvers. Zoals sommigen het hiervoor al hebben gezegd, de lekkerste spareribs van Hilversum. Wij gaan hier in ieder geval vaker bestellen!!

Saskia
19 december 2020

Heerlijke spareribs, goed warm bezorgd. Ook heerlijke couscous, ruime portie. Genoten.

Paul Solleveld
18 december 2020

Heerlijk, goed verzorgd en goed op tijd. Kortom top!

Miriam
17 december 2020

Heerlijk eten, snel gebracht.

Maaike
16 december 2020

Bezorging prachtig op tijd en vriendelijk en vrolijk. Ik was helaas niet alert genoeg om een fooi bij de hand te hebben. Dus volgende keer maken we dat goed! Eten helemaal lekker. Voor ieder wat wils besteld. Mooie grote porties. Iedereen heeft gesmuld!

Claire van Ladesteijn-van Dijke
16 december 2020

Heerlijk gegeten op de 50e verjaardag van mijn man!

Ralph
16 december 2020
Paul Frijlink
15 december 2020
M. Kuller
14 december 2020

Spareribs waren heerlijk! Echter carpaccio bevroren en black angus burger rauw. Helaas..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Constance
13 december 2020

Het was heerlijk alleen jammer dat er geen rotiplaat bij de bestelling zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
13 december 2020

De carpaccio was compleet bevroren en hebben we uiteindelijk maar als toetje gegeten. Qua smaak was het wel goed. De curry was wel aardig, maar duidelijk niet van een echte Thai. De ossobuco was erg lekker, maar er zat erg weinig vlees in. De bezorger was wel uiterst vriendelijk.

Willemien
13 december 2020

Heerlijke burger, lekkere friet. Was klaar op het afgesproken tijdstip van afhalen. Sydney bezorgt ook. Eenvoudig online bestellen en afrekenen. Voor herhaling vatbaar!

Liz
12 december 2020

* Zeer flexibel bij vraag om tijdswijziging van bezorgtijd * Punctueel * Hele vriendelijke bezorger * Super lekker gegeten ; Wel enorme porties

Sandy Versteeg
12 december 2020

Sidney’s draadjesvlees was heerlijk!

Tjarko Erdtsieck
11 december 2020

Spareribs, vegetarische roti, draadjesvlees en zoete aardappel frietjes besteld als verjaardagseten voor mijn zoon. Hij heeft zitten smullen en de rest van de familie ook. Heerlijk en vooral de spareribs waren geweldig. Snel weer bestellen, was top Sidney!

Mieke Mokveld
9 december 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten. En nog wat over om morgen nog een keer te genieten. Hoop voor jullie en voor iedereen dat de Corona heel snel achter de muziek aangaat. Veel sterkte en kracht om door te vechten. Groeten Hans en Mieke.

Constance
8 december 2020

We bestellen vaak en het is altijd geweldig! Voor het eerst de salade geitenkaas en die was fantastisch.

Martijn Brinkhoff
7 december 2020

Eten van Sidney eigenlijk altijd goed. Een van onze favorieten in Hilversum. Voor het eerst draadjesvlees besteld. Lekker, maar voor ons net iets te zout.

Wendy
6 december 2020

Héérlijk gegeten!

Willem
5 december 2020

Heerlijk sterren afhaal

AJdG
5 december 2020

Bezorgmaaltijd maar dan van topkwaliteit bereid door een topchef. Spareribs waren botermals, ongekend lekker met aardappel salade, coleslaw en mais . Stoofvlees idem. De sauzen en bijgerechten ook duidelijk huisgemaakt en restaurantkwaliteit . Voor dessert de cheesecake welke ook heerlijk was. Wat een feest! Zeker niet de laatste keer.

Marjolein
5 december 2020

Superlekker en prachtig op tijd bezorgd.

Mira
4 december 2020

Weer heerlijk en goed gegeten! En de bezorging was weer mooi op tijd :)

Ralph
3 december 2020
Ed Nijhuis
2 december 2020

1e keer besteld bij Sidney. ochtends al aardig wat uitverkocht Bezorging keurig op tijd. Salades vooraf prima. Patat OK. 2 thaise curry's veel te waterig.Geen aanrader

Angelique
2 december 2020

Het was weer heerlijk!

Chris
2 december 2020

Zoals altijd fantastisch! De portie ribs is zo royaal dat we met 4 personen aan 3 porties genoeg hadden. De beste afhaal spare ribs uit de wijde omtrek :)

Monique
1 december 2020

Heerlijk gegeten! En toen bezorgd werd was het nog goed warm. Top!

DIJKSTRA-HOMAN
30 november 2020

Bezorging was erg snel! Binnen 20 min! Carpaccio was helaas nog diepbevroren bij levering. We hebben zelfs na dat het hoofd en nagerecht op was nog zeker 10 min moeten wachten om het bevroren voorgerecht de kunnen eten. We hebben het maar op de CV gezet. Erg jammer! De patatjes en spareribs waren lekker. Helaas waren de koekjes bij de cheesecake helemaal zacht geworden, voorheen was dit knapperig met een lekkere bite. We geven het deze keer een magere 6.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 november 2020

Spareribs goddelijk..patatjes dit keer niet goed. Leek wel het laatste restje uit een bak..behoorlijk aantal lelijk en bruinig. Maar ik ga er van uit dat volgende keer weer goed is.

Jan Willem Jonkman
28 november 2020
Esther & Lars
28 november 2020

Tongstrelende spareribs. Het was een feestje! Thx Sidney

Pat Weening
28 november 2020

Alweer heerlijk,en keurig op tijd. De Hamburger was weliswaar minder warm dan wanneer je hem in het restaurant geserveerd krijgt, maar dat is het logische gevolg van thuisbezorgen. En hij was heerlijk, ik heb er smakelijk van genoten.

Arienne
27 november 2020

Veel lekkerder dan standaard afhaal eten. Ruime porties, snelle bezorging. Top!

Dominique
27 november 2020

Helaas waren de spareribs wat aangebrand.

Mike
27 november 2020
Alex
26 november 2020

Eten goed, grote porties , een nadeel te veel zeg maar dressing over de spareribs, daardoor viel de smaak beetje in het niet , en overheerste de smaak van de saus

Jim
23 november 2020
Dee Brouwer
23 november 2020

Echt een aanrader. Had de nasi (bakie Indis) was was echt super lekker. Als je lekker wel eten moet je hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
23 november 2020

Snelle bezorging,lekkere maaltijd,ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Willem
21 november 2020
Joost
21 november 2020

Voorheen een aantal keer bij Sidney gegeten. Waren altijd top avonden. Nu voor het eerst laten bezorgen. Ook nu wederom boven verwachting. De spareribs waren perfect gemarineerd, super mals en vielen van het bot. Alles goed warm en exact op afgesproken tijd bezorgd door enthousiaste bezorger. Kortom een aanrader in Hilversum.

Karin
21 november 2020

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit, royale porties

Danielle
19 november 2020

Altijd heerlijk eten! Alleen al 2 x gehad dat de carpaccio nog bevroren is. Niet zo lekker.

Theo Bolta
18 november 2020

Heerlijk eten en super snel bezorgd door een enthousiaste jonge man.

Dave
17 november 2020

Frietjes waren wel ver doorgebakken en kruimelig. De sate en ribs waren verder heerlijk

Michel
17 november 2020

De maaltijden stipt op tijd bezorgd en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en genoten. Dank aan Sidney en zijn team.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
16 november 2020

Ruime porties spareribs super gaar.. saté om je vingers bij af te likken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nuijten
16 november 2020

Indisch was echt superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke Mokveld
15 november 2020

Zoals altijd weer lekker en ruim voldoende.. De nasi was ietsje te scherp, vond mijn man.. Onze dochter vond het prima. Al met al perfect gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.R. Reijnoudt Brouwer
15 november 2020

Mijn vrouw had de couscous en ik ging voor de Indische Hap. Allebei erg goed!Echt heerlijk,complimenten voor de Chef. Ook goed verpakt en op tijd bezorgd.Hulde!

Gitte
14 november 2020

Super heerlijke en malse spareribs aardappelsalade en frites. We zijn erg tevreden en bestellen zeker weer!

Pat Weening
14 november 2020

Nieuwe ervaring en meteen goed! 1e klas restaurantkwaliteit, mooi opgemaakt op tafel. Uitstekende verzorging, heerlijk op smaak en puike bezorging, buiten verwachting netjes op tijd. Die houden we erin!

Ton Egas
13 november 2020

Verdorie Sidney, was ik toch even terug in mijn kindertijd door je stoofvlees! Ik zie het mijn moeder nog op tafel zetten, mals draadjesvlees met prachtige witlof (met een bittertje!) en lekkere puree. En dan zelfgemaakte apoelmoes erbij.... Ge-wel-dig!

Karin
12 november 2020

Echt een aanrader!!! Top gegeten! 👌🏼

Amin
12 november 2020

Stipt op tijd, en heerlijk bordje Indisch. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Esther
11 november 2020

Het was weer heerlijk vanavond!! Constante kwaliteit!!

René
11 november 2020

Was weer top!!!!

Ralph
10 november 2020

Ook de spareribs zijn verrukkeluk!

Andre
8 november 2020

Lekkere maaltijd,weer eens wat anders dan de hamburger en spareribs,ook lekker trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Donkerlo
8 november 2020

heerlijk , smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wal
8 november 2020

Super lekker!! Helaas was wel 1 gets HT gaan lekken door de hele tas heen...

Willem
7 november 2020

De smaak was top en de porties is ook

M. Post
7 november 2020

Super lekker, genoeg voor iedereen.. ziet er ook super goed uit. Dik tevreden, echt een aanrader.

Han
7 november 2020

Alles wat we tot nu bestelden smaakt telkens prima, en prijs/kwaliteit/kwantiteit is ook helemaal goed.

Jorien
7 november 2020

Altijd goed maar nogmaals als je ribs hebt doe er dan een servet of frisdoekje bij

Arjan
6 november 2020

Vandaag voor de 2e keer besteld. Beide keren was de bezorging flink te laat, jammer. Dat is ook wel het enige minpunt: het eten is heerlijk. Erg smaakvol, goed warm, ook de groente niet té gaar (knap met bezorging in een warmhoud-verpakking). Zó lekker dat het bíjna zonde is uit plastic bakjes te scheppen, dit eten hoort in een restaurant thuis.

Marie-Louise
5 november 2020

Heerlijk! Supermalse spareribs, echte roti, gezonde originele salade. En die desserts, ging eigenlijk niet meer, maar toch, onweerstaanbaar.

E.
5 november 2020
Hoekhuis
3 november 2020

Het bordje Indisch is een smaakvol gerecht. En ruim voldoende. Wij kunnen dit gerecht zeer aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
2 november 2020

Heerlijke temperatuur en goed apart verpakt. Daardoor heerlijk dinertje thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Putman
1 november 2020

Beste spareribs van 't gooi! Warm en mals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
1 november 2020

Voor de tweede keer op rij perfecte Spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
1 november 2020

Zeer ruime porties, spareribs waren werkelijk uitmuntend (jammer dat er net ff teveel van die ‘saus’ opzat voor de smaak... voor de rest gewoon top... iets later dan aangegeven, maar het is zondag.. who cares

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
1 november 2020
Anne
1 november 2020

Echt heerlijk gegeten en meer dan genoeg. Kleine tip wellicht iets meer gerechten op de kaart voor niet vleeseters😊

Simone
1 november 2020
Kim
31 oktober 2020

Eten weer perfect! Helaas wel een halfuur later bezorgd dat gevraagd.

Nico
31 oktober 2020

De ribs van Sidney zijn onovertroffen. Soms wil je je gewoon te buiten gaan. Dan is dit de juist keus. Sausjes heerlijk.

Martijn
31 oktober 2020

Was onze eerste bestelling. Bezorger was netjes op tijd. Het eten was goed verpakt. Roti, Indonesisch bordje en het friet waren erg lekker! Gaan we vaker bestellen.

Niels.
31 oktober 2020
Lex
31 oktober 2020

We hebben gisteren Spareribs en Bordje Indisch besteld. Echt super lekker, ruime porties en de prijs meer dan waard. We zijn fan!

Marloes
30 oktober 2020
Charlotte
30 oktober 2020

Heerlijk, nu al een paar keer de sate besteld met de lekkerste satésaus. Compleet met kroepoek. Door de grote porties hebben we de spare ribs vanavond (een dag later) opgegeten, nog steeds heerlijk met bijpassende aardappelsalade en koolsalade

Ralph
30 oktober 2020

het bordje indisch is verrukkeluk

Menno van der Heijde
29 oktober 2020

Heerlijk, heerlijk, wat hebben we weer gesmuld. Afhaalservice werkt als een trein. En geinige naamsverandering ook...

Gene Joling
28 oktober 2020

Chapeau!! Spareribs waren echt super lekker, heerlijk mals, goede sausjes, lekkere frisse coleslaw, smakelijke aardappelsalade en als kers op de taart een halve maïskolf. Ik ben zeer tevreden en raadt iedereen aan lekker iets te bestellen.

Rachel
26 oktober 2020

Wauw wat een overdaad aan eten, heerlijk, warm en grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Ruijsenberg
26 oktober 2020

Bezorger moest 2x bellen. Stond op verkeerde adres. Indische schotel maar even in de magnetron. Smaak uitstekend maar voor mijn vrouw iets te pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
25 oktober 2020

Wij bestellen hier heel graag vanwege de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Het Indisch bordje is zelfs zo goed dat het beter is dan van de Indonees. Maar ook de pasta’s zijn heerlijk. En af en toe verandert de kaart een beetje. Dat houdt het ‘spannend’.

Bert
25 oktober 2020

Heerlijk thuis uit eten geweest, met een mooi diner van Eten van Sidney. Zeker voor herhaling vatbaar.

Floris
25 oktober 2020
Robbert
24 oktober 2020
Bas
24 oktober 2020

Heerlijke malse spareribs gegeten! Ook de saté smaakte top en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar :)

Ronald Clous
24 oktober 2020

De tagliatelle met ossobuco is zoals wij deze graag eten. Pasta al dente, gegrilde groenten divers en met eigen smaak en goed gegaard vlees met frisse tomaten saus en kruiden.

Ton
23 oktober 2020

Heerlijke maaltijden, zowel spareribs als Indonesisch bord, zeer smakelijk en meer dan voldoende hoeveelheid.

Sanne Weijzen
22 oktober 2020

Heerlijk eten, voor ieder wat wils. vriendelijke service en top dat je een mailtje krijgt met de verwachtte bezorgtijd, die nog klopte ook!

Hannie Kapteijn
19 oktober 2020

Heerlijk eten voor een prima prijs. Heel fijn dat er voor elk wat wils is. De porties zijn ook flink.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa van der Sandt
19 oktober 2020

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten ontvangen en bij een van de uitzonderingen werd zelfs nog netjes nagebeld wat wel en niet mogelijk was. Gaan in de toekomst zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
18 oktober 2020

Helaas was de burger op maar een excuus om nog eens te bestellen. De Surinaamse roti was geweldig! Het bakje pindasaus verrukkelijk dus ja een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
18 oktober 2020

Wederom spareribs met heerlijke frieten en nu ook de hamburger geprobeerd. HEER-LIJK! En als toetje de tiramisu 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Ruyter
18 oktober 2020

Alles was helemaal prima. Lekker gegeten.

Jelke
17 oktober 2020

Bezorging was 15 min te laat, maar het was het wachten waard! Heerlijke spareribs, lekker warm, fantastische coleslaw en sausjes. Goede aardappelsalade. Ruime portie ribs ook. Echt perfect!

Kim
17 oktober 2020

Nu al voor de derde keer Roti besteld! Heerlijk! Bezorging was ook weer goed!

Zuidweg
17 oktober 2020

Heerlijk!

Julia
16 oktober 2020

Precies optijd met een glimlach geleverd. Eten was top en smaakvol. Je merkt dat veel zelf gemaakt is. Sambal beviel ook. Enige minpuntje was dat de friet bijna koud was. Zullen zeker nog een keer bestellen!

Ingrid
16 oktober 2020

Super verse ingrediënten en alles perfect warm geleverd. Beste thuis restaurant ervaring ever!

Ton Egas
15 oktober 2020

Vergeet alle burgers van welke keten dan ook, met of zonder M. Die zijn meteen gedegradeerd tot de categorie “kleffe zooi”... Deze Black Angus burger is van de hoogste kwaliteit, en, niet alvast in een klef broodje gepropt met een weekmakend papiertje eromheen, nee! Prachtig apart aangeleverd, je moet dus zelf je burger in het broodje met bijlage leggen. Daardoor blijft alles heerlijk vers en wordt het niet slap en futloos. Ook de truffelmayo komt apart. Lekkere knapperige frietjes erbij maken het compleet. De burger is mooi rosé en grof van structuur. Het was allemaal warm genoeg, hoewel ik de burger nog even een tik in de airfryer gegeven heb, want I like it hot! Super, Sidney!

Frank
15 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk, ik heb in Corona tijd vooral de spareribs besteld en dan nu een keer hamburger. Was ook erg goed, zelfs het “fast Food” is bij jullie next level. Slim dat jullie hamburger, saus en broodje apart leveren, zo krijg je bij bezorging geen sompig eten. Sterkte allemaal en hoop snel weer een keer in het restaurant te komen.....

Hofman
15 oktober 2020

Heerlijk eten!! De roti is om je vingers bij af te likken... altijd goed eten voor een super prijs!

Katie
13 oktober 2020

Super snelle bezorging en mega lekker en vers eten! Dikke aanrader!

Winfred
12 oktober 2020

Geen enkele klacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
12 oktober 2020

Zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans albarda
9 oktober 2020

Super malse spareribs, flinke portie. Wat kleine portie koolsalade. Eten was nog goed op temperatuur bij bezorgen

Steffan
9 oktober 2020

We bestellen hier vaak en waren hiervoor altijd enthousiast. Helaas was nu voor het eerst het eten al vrij koud, dit kwam waarschijnlijk omdat het eten 25min na de verwachte levertijd bezorgd werd. Vooral de friet. De roti zit beter verpakt en was koud/lauw.

Do
7 oktober 2020

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten en alles was top!!Supersnel bezorgd..Een aanrader wil je kwaliteit en goed eten..Eet dan van Sidney😋😋

Gertjan
6 oktober 2020

Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Sidney's.

V dijk
3 oktober 2020

Spareribs waren super! Helaas was de curry garnalen daarin tegen smaakloos. Ook de friet viel tegen, te hard ( 2x gebakken ?) jammer, maar we geven het nog een keer de kans.

Chris
3 oktober 2020

Ik bestel vaak de spare ribs maar deze keer gekozen voor de Black Angus burger en de Javaanse bami. De burger werd heel slim apart ingepakt zodat het broodje niet klef werd. Geniaal! De Javaanse bami was lekker smaakvol