Beoordelingen van Eten van Sidney Hilversum

Recente recensies van Eten van Sidney Hilversum

5 sterren na 46 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel graag vanwege de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Het Indisch bordje is zelfs zo goed dat het beter is dan van de Indonees. Maar ook de pasta’s zijn heerlijk. En af en toe verandert de kaart een beetje. Dat houdt het ‘spannend’.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest, met een mooi diner van Eten van Sidney. Zeker voor herhaling vatbaar.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse spareribs gegeten! Ook de saté smaakte top en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De tagliatelle met ossobuco is zoals wij deze graag eten. Pasta al dente, gegrilde groenten divers en met eigen smaak en goed gegaard vlees met frisse tomaten saus en kruiden.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, zowel spareribs als Indonesisch bord, zeer smakelijk en meer dan voldoende hoeveelheid.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor ieder wat wils. vriendelijke service en top dat je een mailtje krijgt met de verwachtte bezorgtijd, die nog klopte ook!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een prima prijs. Heel fijn dat er voor elk wat wils is. De porties zijn ook flink.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten ontvangen en bij een van de uitzonderingen werd zelfs nog netjes nagebeld wat wel en niet mogelijk was. Gaan in de toekomst zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de burger op maar een excuus om nog eens te bestellen. De Surinaamse roti was geweldig! Het bakje pindasaus verrukkelijk dus ja een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom spareribs met heerlijke frieten en nu ook de hamburger geprobeerd. HEER-LIJK! En als toetje de tiramisu 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal prima. Lekker gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 15 min te laat, maar het was het wachten waard! Heerlijke spareribs, lekker warm, fantastische coleslaw en sausjes. Goede aardappelsalade. Ruime portie ribs ook. Echt perfect!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de derde keer Roti besteld! Heerlijk! Bezorging was ook weer goed!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd met een glimlach geleverd. Eten was top en smaakvol. Je merkt dat veel zelf gemaakt is. Sambal beviel ook. Enige minpuntje was dat de friet bijna koud was. Zullen zeker nog een keer bestellen!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse ingrediënten en alles perfect warm geleverd. Beste thuis restaurant ervaring ever!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeet alle burgers van welke keten dan ook, met of zonder M. Die zijn meteen gedegradeerd tot de categorie “kleffe zooi”... Deze Black Angus burger is van de hoogste kwaliteit, en, niet alvast in een klef broodje gepropt met een weekmakend papiertje eromheen, nee! Prachtig apart aangeleverd, je moet dus zelf je burger in het broodje met bijlage leggen. Daardoor blijft alles heerlijk vers en wordt het niet slap en futloos. Ook de truffelmayo komt apart. Lekkere knapperige frietjes erbij maken het compleet. De burger is mooi rosé en grof van structuur. Het was allemaal warm genoeg, hoewel ik de burger nog even een tik in de airfryer gegeven heb, want I like it hot! Super, Sidney!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, ik heb in Corona tijd vooral de spareribs besteld en dan nu een keer hamburger. Was ook erg goed, zelfs het “fast Food” is bij jullie next level. Slim dat jullie hamburger, saus en broodje apart leveren, zo krijg je bij bezorging geen sompig eten. Sterkte allemaal en hoop snel weer een keer in het restaurant te komen.....

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! De roti is om je vingers bij af te likken... altijd goed eten voor een super prijs!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en mega lekker en vers eten! Dikke aanrader!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen enkele klacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super malse spareribs, flinke portie. Wat kleine portie koolsalade. Eten was nog goed op temperatuur bij bezorgen

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaak en waren hiervoor altijd enthousiast. Helaas was nu voor het eerst het eten al vrij koud, dit kwam waarschijnlijk omdat het eten 25min na de verwachte levertijd bezorgd werd. Vooral de friet. De roti zit beter verpakt en was koud/lauw.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten en alles was top!!Supersnel bezorgd..Een aanrader wil je kwaliteit en goed eten..Eet dan van Sidney😋😋

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Sidney's.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren super! Helaas was de curry garnalen daarin tegen smaakloos. Ook de friet viel tegen, te hard ( 2x gebakken ?) jammer, maar we geven het nog een keer de kans.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak de spare ribs maar deze keer gekozen voor de Black Angus burger en de Javaanse bami. De burger werd heel slim apart ingepakt zodat het broodje niet klef werd. Geniaal! De Javaanse bami was lekker smaakvol

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Het valt mij wel altijd op dat de frieten snel afkoelen. Daar is waarschijnlijk niks aan te doen, maar dan weten jullie het.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry met die limoenblaadjes.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk bordje indische !!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier al regelmatig sinds de 1e lockdown. Het eten is van bijzonder goede kwaliteit en ook de prijs is prettig. De porties zijn heel royaal. We hebben inmiddels alles wel een keer gegeten en het is allemaal top. Fijn is ook de afwisselende gerechten: voor elk wat wils op 1 adres. Aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Sidney stelt nooit teleur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs opnieuw fantastisch, bijlagen prima maar de frites met veel te veel kleine stukjes. De bezorgingstijd helaas weer niet gehaald. Maar wel tijdig telefonisch daarover geinformeerd met excuses. Keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastische ribs.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het openmaken was de geur al heeeeerlijk, maar opeten was helemaal verrukkelijk!! We hebben bij elke hap gezegd: “oh wat lekkerrrr”. Dank!! Dus tot een volgende keer!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en kwaliteits eten !!! Met aandacht bereid en dat proef je !!! Dikke 10 en blij dat jullie op de Langestraat zijn gebleven !!! Ga zo door 👌🏻👌🏻😎

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en spare ribs, maar ook de Japanse salade.heel goede kwaliteit voor een goede prijs

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sidney heeft zijn bordje Indisch heruitgevonden: Nog meer variatie en heerlijk pedis! En dan de tiramisu! Geweldig. Mini versie van zijn restaurant dessert. Eten was op tijd, op temperatuur en op en top vriendelijk bezorgd. Meer, meer, meer!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Was erg rijkelijk. Heel veel succes met het nieuwe concept en tot de volgende keer!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs en ook snel.]

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker en warm eten! Een echte aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best spareribs ever!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!! Echt super een aanrader..