Beoordelingen van Eten van Sidney Hilversum

Recente recensies van Eten van Sidney Hilversum

5 sterren na 98 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Had de nasi (bakie Indis) was was echt super lekker. Als je lekker wel eten moet je hier bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,lekkere maaltijd,ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen een aantal keer bij Sidney gegeten. Waren altijd top avonden. Nu voor het eerst laten bezorgen. Ook nu wederom boven verwachting. De spareribs waren perfect gemarineerd, super mals en vielen van het bot. Alles goed warm en exact op afgesproken tijd bezorgd door enthousiaste bezorger. Kortom een aanrader in Hilversum.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit, royale porties

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Alleen al 2 x gehad dat de carpaccio nog bevroren is. Niet zo lekker.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel bezorgd door een enthousiaste jonge man.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren wel ver doorgebakken en kruimelig. De sate en ribs waren verder heerlijk

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden stipt op tijd bezorgd en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en genoten. Dank aan Sidney en zijn team.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties spareribs super gaar.. saté om je vingers bij af te likken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indisch was echt superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker en ruim voldoende.. De nasi was ietsje te scherp, vond mijn man.. Onze dochter vond het prima. Al met al perfect gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vrouw had de couscous en ik ging voor de Indische Hap. Allebei erg goed!Echt heerlijk,complimenten voor de Chef. Ook goed verpakt en op tijd bezorgd.Hulde!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke en malse spareribs aardappelsalade en frites. We zijn erg tevreden en bestellen zeker weer!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe ervaring en meteen goed! 1e klas restaurantkwaliteit, mooi opgemaakt op tafel. Uitstekende verzorging, heerlijk op smaak en puike bezorging, buiten verwachting netjes op tijd. Die houden we erin!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verdorie Sidney, was ik toch even terug in mijn kindertijd door je stoofvlees! Ik zie het mijn moeder nog op tafel zetten, mals draadjesvlees met prachtige witlof (met een bittertje!) en lekkere puree. En dan zelfgemaakte apoelmoes erbij.... Ge-wel-dig!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader!!! Top gegeten! 👌🏼

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, en heerlijk bordje Indisch. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk vanavond!! Constante kwaliteit!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!!!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook de spareribs zijn verrukkeluk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd,weer eens wat anders dan de hamburger en spareribs,ook lekker trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk , smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Helaas was wel 1 gets HT gaan lekken door de hele tas heen...

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was top en de porties is ook

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, genoeg voor iedereen.. ziet er ook super goed uit. Dik tevreden, echt een aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we tot nu bestelden smaakt telkens prima, en prijs/kwaliteit/kwantiteit is ook helemaal goed.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed maar nogmaals als je ribs hebt doe er dan een servet of frisdoekje bij

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de 2e keer besteld. Beide keren was de bezorging flink te laat, jammer. Dat is ook wel het enige minpunt: het eten is heerlijk. Erg smaakvol, goed warm, ook de groente niet té gaar (knap met bezorging in een warmhoud-verpakking). Zó lekker dat het bíjna zonde is uit plastic bakjes te scheppen, dit eten hoort in een restaurant thuis.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Supermalse spareribs, echte roti, gezonde originele salade. En die desserts, ging eigenlijk niet meer, maar toch, onweerstaanbaar.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bordje Indisch is een smaakvol gerecht. En ruim voldoende. Wij kunnen dit gerecht zeer aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke temperatuur en goed apart verpakt. Daardoor heerlijk dinertje thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van 't gooi! Warm en mals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer op rij perfecte Spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ruime porties, spareribs waren werkelijk uitmuntend (jammer dat er net ff teveel van die ‘saus’ opzat voor de smaak... voor de rest gewoon top... iets later dan aangegeven, maar het is zondag.. who cares

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten en meer dan genoeg. Kleine tip wellicht iets meer gerechten op de kaart voor niet vleeseters😊

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer perfect! Helaas wel een halfuur later bezorgd dat gevraagd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs van Sidney zijn onovertroffen. Soms wil je je gewoon te buiten gaan. Dan is dit de juist keus. Sausjes heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling. Bezorger was netjes op tijd. Het eten was goed verpakt. Roti, Indonesisch bordje en het friet waren erg lekker! Gaan we vaker bestellen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren Spareribs en Bordje Indisch besteld. Echt super lekker, ruime porties en de prijs meer dan waard. We zijn fan!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, nu al een paar keer de sate besteld met de lekkerste satésaus. Compleet met kroepoek. Door de grote porties hebben we de spare ribs vanavond (een dag later) opgegeten, nog steeds heerlijk met bijpassende aardappelsalade en koolsalade

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het bordje indisch is verrukkeluk

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, heerlijk, wat hebben we weer gesmuld. Afhaalservice werkt als een trein. En geinige naamsverandering ook...

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Chapeau!! Spareribs waren echt super lekker, heerlijk mals, goede sausjes, lekkere frisse coleslaw, smakelijke aardappelsalade en als kers op de taart een halve maïskolf. Ik ben zeer tevreden en raadt iedereen aan lekker iets te bestellen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat een overdaad aan eten, heerlijk, warm en grote porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger moest 2x bellen. Stond op verkeerde adres. Indische schotel maar even in de magnetron. Smaak uitstekend maar voor mijn vrouw iets te pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel graag vanwege de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Het Indisch bordje is zelfs zo goed dat het beter is dan van de Indonees. Maar ook de pasta’s zijn heerlijk. En af en toe verandert de kaart een beetje. Dat houdt het ‘spannend’.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest, met een mooi diner van Eten van Sidney. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse spareribs gegeten! Ook de saté smaakte top en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De tagliatelle met ossobuco is zoals wij deze graag eten. Pasta al dente, gegrilde groenten divers en met eigen smaak en goed gegaard vlees met frisse tomaten saus en kruiden.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, zowel spareribs als Indonesisch bord, zeer smakelijk en meer dan voldoende hoeveelheid.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor ieder wat wils. vriendelijke service en top dat je een mailtje krijgt met de verwachtte bezorgtijd, die nog klopte ook!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een prima prijs. Heel fijn dat er voor elk wat wils is. De porties zijn ook flink.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten ontvangen en bij een van de uitzonderingen werd zelfs nog netjes nagebeld wat wel en niet mogelijk was. Gaan in de toekomst zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de burger op maar een excuus om nog eens te bestellen. De Surinaamse roti was geweldig! Het bakje pindasaus verrukkelijk dus ja een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom spareribs met heerlijke frieten en nu ook de hamburger geprobeerd. HEER-LIJK! En als toetje de tiramisu 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal prima. Lekker gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 15 min te laat, maar het was het wachten waard! Heerlijke spareribs, lekker warm, fantastische coleslaw en sausjes. Goede aardappelsalade. Ruime portie ribs ook. Echt perfect!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de derde keer Roti besteld! Heerlijk! Bezorging was ook weer goed!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd met een glimlach geleverd. Eten was top en smaakvol. Je merkt dat veel zelf gemaakt is. Sambal beviel ook. Enige minpuntje was dat de friet bijna koud was. Zullen zeker nog een keer bestellen!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse ingrediënten en alles perfect warm geleverd. Beste thuis restaurant ervaring ever!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeet alle burgers van welke keten dan ook, met of zonder M. Die zijn meteen gedegradeerd tot de categorie “kleffe zooi”... Deze Black Angus burger is van de hoogste kwaliteit, en, niet alvast in een klef broodje gepropt met een weekmakend papiertje eromheen, nee! Prachtig apart aangeleverd, je moet dus zelf je burger in het broodje met bijlage leggen. Daardoor blijft alles heerlijk vers en wordt het niet slap en futloos. Ook de truffelmayo komt apart. Lekkere knapperige frietjes erbij maken het compleet. De burger is mooi rosé en grof van structuur. Het was allemaal warm genoeg, hoewel ik de burger nog even een tik in de airfryer gegeven heb, want I like it hot! Super, Sidney!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, ik heb in Corona tijd vooral de spareribs besteld en dan nu een keer hamburger. Was ook erg goed, zelfs het “fast Food” is bij jullie next level. Slim dat jullie hamburger, saus en broodje apart leveren, zo krijg je bij bezorging geen sompig eten. Sterkte allemaal en hoop snel weer een keer in het restaurant te komen.....

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! De roti is om je vingers bij af te likken... altijd goed eten voor een super prijs!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en mega lekker en vers eten! Dikke aanrader!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen enkele klacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super malse spareribs, flinke portie. Wat kleine portie koolsalade. Eten was nog goed op temperatuur bij bezorgen

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaak en waren hiervoor altijd enthousiast. Helaas was nu voor het eerst het eten al vrij koud, dit kwam waarschijnlijk omdat het eten 25min na de verwachte levertijd bezorgd werd. Vooral de friet. De roti zit beter verpakt en was koud/lauw.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verschillende gerechten en alles was top!!Supersnel bezorgd..Een aanrader wil je kwaliteit en goed eten..Eet dan van Sidney😋😋

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Sidney's.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren super! Helaas was de curry garnalen daarin tegen smaakloos. Ook de friet viel tegen, te hard ( 2x gebakken ?) jammer, maar we geven het nog een keer de kans.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak de spare ribs maar deze keer gekozen voor de Black Angus burger en de Javaanse bami. De burger werd heel slim apart ingepakt zodat het broodje niet klef werd. Geniaal! De Javaanse bami was lekker smaakvol

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Het valt mij wel altijd op dat de frieten snel afkoelen. Daar is waarschijnlijk niks aan te doen, maar dan weten jullie het.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry met die limoenblaadjes.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk bordje indische !!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier al regelmatig sinds de 1e lockdown. Het eten is van bijzonder goede kwaliteit en ook de prijs is prettig. De porties zijn heel royaal. We hebben inmiddels alles wel een keer gegeten en het is allemaal top. Fijn is ook de afwisselende gerechten: voor elk wat wils op 1 adres. Aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Sidney stelt nooit teleur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs opnieuw fantastisch, bijlagen prima maar de frites met veel te veel kleine stukjes. De bezorgingstijd helaas weer niet gehaald. Maar wel tijdig telefonisch daarover geinformeerd met excuses. Keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastische ribs.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het openmaken was de geur al heeeeerlijk, maar opeten was helemaal verrukkelijk!! We hebben bij elke hap gezegd: “oh wat lekkerrrr”. Dank!! Dus tot een volgende keer!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en kwaliteits eten !!! Met aandacht bereid en dat proef je !!! Dikke 10 en blij dat jullie op de Langestraat zijn gebleven !!! Ga zo door 👌🏻👌🏻😎

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté en spare ribs, maar ook de Japanse salade.heel goede kwaliteit voor een goede prijs

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sidney heeft zijn bordje Indisch heruitgevonden: Nog meer variatie en heerlijk pedis! En dan de tiramisu! Geweldig. Mini versie van zijn restaurant dessert. Eten was op tijd, op temperatuur en op en top vriendelijk bezorgd. Meer, meer, meer!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Was erg rijkelijk. Heel veel succes met het nieuwe concept en tot de volgende keer!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een goede prijs en ook snel.]

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker en warm eten! Een echte aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best spareribs ever!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!! Echt super een aanrader..